dimarts, 5 de juliol del 2011

Spain's Secret Conflict

VERSIÓ ORIGINAL SUBTITULADA EN CATALÀ:

SPAINS SECRET CONFLICT subtCAT from Endboard on Vimeo.




VERSIÓ ORIGINAL ANGLESA:

SPAIN'S SECRET CONFLICT from Endboard on Vimeo.

Spain’s Secret Conflict: documental encarregat per Sobirania i Progrés per internacionalitzar el cas català

Un dels objectius fundacionals de Sobirania i Progrés ha estat la internacionalització del procés cap a la sobirania. Amb aquesta finalitat, fa tres anys Sobirania i Progrés va encarregar a la productora Endboard la realització d’un documental de 40 minuts pensat per a una audiència internacional. El procés de producció ha estat llarg però finalment ja disposem del documental: una obra excel·lent i molt pedagògica que permetrà difondre el conflicte català arreu del món.

Aquesta tardor Sobirania i Progrés iniciarà una campanya de difusió internacional del documental que consistirà en presentacions i debats a ciutats d’arreu del món. El presentarem a Brussel·les, Londres, Amsterdam i altres ciutats europees, a Nova York i altres ciutats dels Estats Units. A mesura que tinguem els detalls de les presentacions us n’informarem.

Aquestes darreres setmanes el documental s’ha difós per internet a partir de còpies descarregades per diferents persones des del nostre link a vímeo i comença un debat i una difusió del film sense que els internautes en sabessin l’origen. Bé, doncs avui us desvetllem el misteri. Es tracta d’un documental encarregat per la Plataforma Sobirania i Progrés per fer difusió del conflicte amagat de l’Estat espanyol: Spain’s secret conflict, el cas català.